Sélectionner une page

psg drakt 26251

.

Telegraph legger til at United kan avslutte jakten på Aston Villa-kaptein Jack Grealish hvis Paul Pogba skriver en ny langsiktig kontrakt på Old Trafford.

Han tror liverpool drakt at tilleggssigneringene ville føre til at flere nåværende førstelagsspillere flyttet til benken, slik at de kunne påvirke mer som innbytter.

Leicester-backen Luke Thomas hadde sparket gjestene i en tidlig ledelse med en imponerende nærkamp, ​​før Mason Greenwood satte Red Devils tilbake på nivå fem minutter senere.

Imidlertid virket Solskjær utmattet da han ankom komplekset – muligens en refleksjon av det økende presset på United -sjefen etter bare en seier i de fire siste Premier League -kampene.

Solskjær vil angivelig sette Pogba på benken og lette ham tilbake i aksjon, med tanke på hans begrensede spilletid så langt denne sesongen.

De fikk også innbytter Niall Canavan utvist i stopptid for et annet gult kort for en hensynsløs utfordring mot spissen Ched Evans. liverpool drakt

De satte mange kryss i fareområdet, men keeper Jackie Burns og den defensive trioen til Rafferty, Nelson og Ashley Hutton sto sterkt da NI begynte å plukke Ukraina på telleren.