Sélectionner une page

Firma Sedlacek Trade s.r.o. nabízí nejen nové CNC stroje, ale také kvalitní použité stroje všech značek, které jsou vyzkoušené a otestované. Pro zákazníky je k dispozici široká škála strojů, jako jsou obráběcí centra, frézky, soustruhy, gravírky a laserové stroje.

Každý stroj, který firma nabízí, je zkontrolován a připraven k okamžitému použití. Firma Sedlacek Trade s.r.o. poskytuje zákazníkům také technickou podporu a školení, aby mohli plně využít svých strojů.

Firma Sedlacek Trade s.r.o. je autorizovaným prodejcem předních světových značek CNC strojů, jako je například HAAS, DOOSAN, a DMG MORI. Tyto značky se vyznačují nejen vynikající kvalitou a spolehlivostí, ale také neustálým vývojem a inovacemi.

Pro zákazníky, kteří chtějí zvýšit své výrobní kapacity, nabízí Sedlacek Trade s.r.o. také financování nákupu strojů a leasingové služby. To umožňuje zákazníkům snadněji investovat do svých výrobních procesů, aniž by museli při tom ohrozit své finanční zdroje.

Sedlacek Trade s.r.o. je tedy nejen prodejcem kvalitních bazar cnc strojů strojů, ale také poskytuje kompletní řešení pro všechny potřeby zákazníků. S jejich širokou nabídkou strojů, technickou podporou a službami financování jsou pro zákazníky ideální volbou.